Over ons

EA-Sigaret

Voorwoord

Wellicht heeft u enkele veranderingen zien plaatsvinden op deze site? Dat kan inderdaad kloppen. En voor we beginnen te vertellen wie wij zijn, willen we eerst de oprichter van deze site hartelijk danken voor de vele uren werk die in deze site zitten. Ook voor ons doen leek dit al een grote uitgebreide website, en nadat we eenmaal achter de schermen hadden gekeken werd dit nog eens extra bevestigd. Omdat de persoon in kwestie nu vindt dat het tijd is om de vaandel over te dragen om zijn tijd elders aan te wijden, zijn wij vereerd dat wij dat mogen doen.

 

Het is onmogelijk om een website als dit naar waarde te kunnen beoordelen, en het is nog meer lovenswaardig te zien dat iemand vrijwillig en met enig doel om u als damper in sp├ę te helpen van het roken af te komen, zoveel tijd ergens in steekt. We kunnen helaas geen standbeeld bouwen, maar een eerbetoon hier is zeker op z’n plek. Daarom, Edwin, ontzettend bedankt voor je lovenswaardige inzet, hulp en vele uren werk, en veel plezier en succes gewenst bij je andere hobby waar je nu dan hopelijk wel tijd voor hebt.

 

We hopen daarom in zijn ere deze site zo goed mogelijk te beheren. We proberen elke vraag net zo goed te beantwoorden als u gewend bent. Het kan zijn dat het antwoord wat langer duurt omdat we ons misschien eerst goed moeten inlezen, maar we beloven dat het antwoord komt.

En dan nu over ons :)

Wij zijn Erwin en Andrea van EA-Sigaret. We zijn in 2011 in aanraking gekomen met de elektrische sigaret. Eerst om zelf van het roken af te komen maar daarna ook een missie gestart om mensen van het roken af te helpen. Inmiddels zijn we wel commercieel geworden, omdat onze website te druk werd om het erbij te doen. Met enkele tientallen tot soms bijna honderd bestellingen per dag zijn we zeker geen kleine website meer. Maar elke keer dat een klant tevreden is en laat weten dat zijn/haar poging om de gewone sigaret te kunnen laten staan zijn we toch blij. We zijn ons doel niet uit het oog verloren. Maar een commerciele site moet verdienen om te bestaan, en we hadden aanvankelijk nog plannen om dat hier te doen. Deze site bevat echter zoveel waardevolle informatie, en we willen dit niet willen veranderen. Daarom houden we het verkopende deel op onze eigen website.

Zoals gezegd, wij moeten verkopen om te kunnen bestaan, zoals de bakker en de slager dat ook moeten. Maar dat is natuurlijk helemaal geen belemmering om om mensen te helpen met hun pogingen om de sigaret aan de kant te kunnen gooien en om te stoppen met roken. Of dat nu met of zonder de E-sigaret is. We zullen alle meldingen over ons en onze website vanaf deze pagina doen. Bent u niet geinteresseerd in onze shop maar wel in onze informatie, slaat u deze pagina dan bij uw volgende bezoek over en zoekt u daar waar u de info nodig heeft. Het staat er vast en als het er niet staat, meld het, zodat wij het kunnen uitzoeken voor u.

Wilt u weten wat het voor u zou betekenen als u zonder E-sigaret zou stoppen met roken? Bekijk dan de voordelen van stoppen met roken.

Op dit moment zijn we nog druk zoekende hoe we een en ander moeten combineren maar als u een beeld wilt krijgen van wie wij zijn, of als u gewoon een e-sigaret kopen wilt, ga dan naar EA-Sigaret.nl

Nu laten we het even hierbij, maar u kunt hier af en toe kijken om te zien of er iets voor uw gading bij geschreven is.
Zoals bijvoorbeeld welke modellen e-sigaret het meest worden verkocht, of welke e-liquids mensen zoals u het meest dampen bij ons.

Of wat nu de best verkochte E-smoker is sinds 2017

of welke E-smoker set u kopen kunt 2018

Natuurlijk staan we achter de elektrische sigaret en alles wat daarbij hoort. Het is een levensreddende uitvinding, en de wetgeving zou daarop aangepast moeten worden in plaats van tegenwerken. Roken is immers dodelijk, dampen niet.

Allemaal veel leesplezier gewenst op deze fantastische website, en wellicht tot ziens in onze shop.

m vr gr

Erwin en Andrea

Wat anderen zeggen:
Datum:
Review:
Hoi Erwin en Andrea EA-Sigaret :) Ik was al klant vanwege jullie lekkere e-liquids. Super dat jullie alle informatie geven!
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

4 reacties

 1. Edwin

  Hoi Erwin & Andrea,

  Heel hartelijk dank voor jullie complimenten en het enthousiasme om deze informatieve website over het elektrisch dampen voort te zetten. Ik ben heel blij dat ik de website aan jullie heb kunnen overdragen. De website is in de beste handen en zal voortbestaan om alle geïnteresseerden op eerlijke wijze te blijven informeren. Ik kom zeker regelmatig op de website langs om de ontwikkelingen te volgen en toch ook een beetje die vertrouwde verbondenheid te blijven voelen.

  En aan alle trouwe en nieuwe bezoekers, waarmee ik over de jaren heenweg zoveel gesprekken heb gevoerd en zelfs een band heb opgebouwd, heel hartelijk dank! De positieve feedback heeft me altijd erg goed gedaan en de positieve kritiek heeft me scherp gehouden :).

  Groetjes, Edwin

 2. Jeroen van Kuijk

  Beste Edwin,

  Geweldige site! Wat je getracht hebt ( een overzichtelijke site te maken) is in mijn ogen prima gelukt! Ik bezoek je site regelmatig en gebruik hem als naslagwerk! Keep up the good work!

 3. Hoi Kees,

  Voor wat betreft de iClear 30S: Ik vind hem best prima dampen, de dampproductie en smaak is absoluut niet slecht te noemen. Het probleem wat ik ermee heb is dat hij blijft lekken via de center pin. Ongeacht nieuwe coil of niet, na 5 hijsen loopt me batterij vol met liquid. Misschien heb ik een slecht exemplaar te pakken ofzo.

  Voor wat betreft weerstand: Op de pagina Batterijen, Elektro en E-sigaret en Calculatoren vind je hier alles over. Als je een heel specifieke vraag hebt, dan laat maar even weten. Kanthal, watten en bamboe is een kwestie van uitproberen. Smaak is en blijft natuurlijk persoonlijk. Bamboe geeft een andere smaak als watten, maar wat lekkerder is kan ik niet zeggen, dat is persoonlijk.

  Groet,
  Edwin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *