E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 100.24.209.47
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Jasper schreef op 15 augustus 2015:
Ik vind de E-sigaret een top uitvinding. Nu kan ik 's avonds heerlijk ontspannen en mijn vrouw heeft er geen last van. Hoef ook niet buiten te staan en heb geen last van hoest meer. In het begin wel een droge mond, maar dat was snel verdwenen.
Bryan schreef op 11 juni 2015:
Bedankt! Er staat veel info op je website en ik heb daar 2 maanden geleden (toen pas begonnen) gretig gebruik van gemaakt :). Ik maak al m'n eigen coils en wil nu beginnen met het maken van m'n eigen vloeistof :). Al met al een blije ex-roker, ik rook zelfs minder jointjes omdat ik niet meer kan genieten van de smaak van een joint, wat vroeger dus wel lekker was in vergelijking met een sigaret. Vreemd bij-effect vind ik :).
RGO77 schreef op 7 juni 2015:
Er is al heel veel heisa geweest omtrent de elektrische sigaret maar dat geldt met alles zo wanneer het te heet onder de voeten wordt. Ik begrijp nog altijd niet waarom ze de gewone sigaret niet afschaffen als het dan toch zo dodelijk is. Hoe hypocriet is het eigenlijk. Maar zoals ik zei, dat geldt met alles zo. Ook Stevia heeft 15 jaar nodig gehad om op de markt te geraken. Ik heb zelfs nog met die prof gesproken! Die vertelde dat de suikerindustrie zijn vondst tegenhield. Nu springt elk groot merk erop. Wij moeten ook eens stoppen met die onzin te slikken...
Gilles schreef op 9 januari 2015:
Ik vind het gezeur dat het ongezond en gevaarlijk is ver buiten proporties. Nu heeft de roker een alternatief en is het weer niet goed! Wat willen we nu eigenlijk met zijn allen? De roker totaal stuk pesten? Een verstokte roker zoals ikzelf, stopt toch niet zomaar. Laat deze roker dan grijpen naar die E-sigaret. Hoe je het ook wend of keert, vergeleken met de klassieke tabak is dit vele malen beter. Dus ik zou zo zeggen laat het toch is met rust. Laat een roker hiervoor kiezen, zonder al dat negatieve gedoe.
Jeroen van Kuijk schreef op 13 december 2014:
Geweldige site! Wat je getracht hebt ( een overzichtelijke site te maken) is in mijn ogen prima gelukt! Ik bezoek je site regelmatig en gebruik hem als naslagwerk! Keep up the good work!
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.