E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 100.24.209.47
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Edwin uit Rotterdam schreef op 22 juli 2017:
De E-sigaret heeft mij in een geheel andere levensstijl gebracht. Na tientallen jaren te hebben gerookt en meerdere mislukte stoppogingen, nu bijna vier jaar zonder tabak. Het gevoel is hetzelfde als bij een roker die stopt en niet gaat dampen. Een soort bevrijding en een overwinning. Sterk verbeterde lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Een klein beetje nicotine ja, maar meer voor het idee en gevoel in de keel bij inhaleren dan voor een afhankelijkheidsgevoel. Totaal anders en veel minder ongezond dan roken echter de handeling op zich is hetzelfde. Daar ligt naar mijn mening het succes van dit alternatief. Ben benieuwd naar andere ervaringen of opmerkingen. Over de E-sigaret of over de informatie op de website. Geef jij de roker die niet kan stoppen ook een zetje?
Remco schreef op 19 mei 2017:
Hallo, ik ben vandaag begonnen met een E-smoker (smoke stik) met 8mg nicotine. Heb al tig pogingen ondernomen om te stoppen. Ik rookte 1 pakje zware shag per 4 dagen of een pakje pall mall sig. per dag. Na vele positieve reacties heb ik er 1 aan geschaft en ik moet zeggen het valt me niet tegen.
Karin schreef op 1 mei 2017:
Goedemorgen, Ik rookte 42 jaar nu. Een keer ben ik 9 maanden gestopt :-). Daarna weer verder roken en wel als een ketter. Ca. 40 sigaretten per dag. Ik ben gestopt d.m.v. Tabex tabletten, minder schadelijk dan de Champix-tabletten. En ja ik ben eraf!! Nu met een damper met smaakjes. Deze damper is niet te verkrijgen in Nederland, dus de vloeistof ook niet (Woon zelf in Frankrijk). Dit is een geweldige damper!! Zijn vullingen die je erin doet, dus zelf niet knoeien met de vloeistof. Kan het dampen iedereen aanraden die een ( echte) wens heeft om te stoppen! Groetjes, Karin vanuit Salviac, France
Martin schreef op 22 april 2017:
Ik gebruik momenteel de Aspire NX30 mini box mod. DL dampen wil ik in ieder geval niet; een collega van mij heeft zo'n apparaat en die dingen zijn behoorlijk dorstig. Ik kan eventueel nog mengen van 12 mg en 6 mg. En anders laat ik het maar zo want het is in elk geval beter dan sigaretten roken. Complimenten voor je website, staat veel nuttige informatie in.
Merryweather schreef op 21 april 2017:
10 Februari gestopt met roken en door de damper ontzettend gemakkelijk vol te houden. Begonnen met 11mg nicotine en nu naar 6 en dan langzaam afbouwen naar 0. Uitvinding van de eeuw! Mijn conditie is al behoorlijk verbeterd. Mijn allergieรซn zijn minder hevig. En niet meer benauwd... Oh ja ,mijn man doet mee en ook hij houdt vol. En ook met gemak.
wilma schreef op 12 april 2017:
Nooit gedacht dat ik zou kunnen stoppen met roken. Pakje per dag. Na overlijden van dierbare aan kanker ging de knop om. Mijn partner had nog een damper met 3mg nicotine en ik ben deze gaan gebruiken. Geen moeite en binnen 2 dagen niet meer benauwd en niet meer hoesten. Ga nu zonder nicotine gebruiken. Ben heel blij dat ik dit heb voor achter de hand. Het enige wat ik ondervind (na de eerste week verstopping te hebben gehad), en slecht en kort slapen is dat ik wel erg moe ben en blijf, hoort dit erbij? Ik ben nu 2 weken gestopt en ik ga nooit meer sigaretten roken.
Annie Tigchelaar schreef op 15 augustus 2016:
Ik damp nu 4 maanden en rook ook geen shagjes meer. Ik ben er zeer tevreden over en de KNOP is om, om geen shagjes meer te roken. Ik heb 6 mg nicotine in mijn liquid. Ik heb het ook mijn zusje aangeraden en die rookt nu al 2 weken geen shagjes meer alleen maar dampen ook 6 mg nicotine.
Cindy schreef op 15 maart 2016:
Ik ben de laatste tijd weer steeds meer bezig met de e-sigaret en 'struikel' daarbij steeds over jouw nuttige site. Ik heb mijn Ego starterskit (2013) en Vision Spinner 2 (begin 2015) vorige week ingeruild voor een iStick (20W), en het lukt me nu eindelijk sinds gisteren om de gewone sigaret helemaal links te laten liggen. Ik noem mezelf nog geen ex-roker, daarvoor vind ik het gezien eerdere stoppogingen nog veeeeeel te vroeg, maar wie weet komt dat nog. In elk geval bedankt voor de duidelijke uitleg over allerlei technische dingen!
Sebastiaan A schreef op 23 december 2015:
Sinds ik een elektrische sigaret rook (wat nog lekkerder, goedkoper en gezonder is) rook ik bijna geen sigaretten meer! Heerlijk en ben blij dat ik hem heb gekocht! :)
Jarno schreef op 26 oktober 2015:
Eindelijk een duidelijke en eerlijke website over dampen. Afgezien van mijn goedkope e sigaret die om de haverklap na brand smaakt ben ik nieuw in deze wereld en zoekende na waar ik nu mee moet beginnen.
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.