E-sigaret Dampen.nl - Alles voor en over elektrisch roken - E-sigaret informatie 2019
Gastenboek

Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Uiteraard zijn we allemaal benieuwd of de E-sigaret nou echt werkt in de praktijk, of dat het puur verkoopparaatjes zijn. Daarom kan iedereen zijn of haar eigen ervaring met de elektrische sigaret delen. Wij kunnen wel overtuigd zijn maar veel mensen lezen ook graag de ervaring van andere mensen voor ze een E-sigaret kopen. En natuurlijk is het ook afhankelijk van welke E-sigaret u gebruikt heeft en hoeveel u gerookt heeft vooraf, maar wij denken dat er genoeg ervaringen zijn van mensen die succesvol gestopt zijn met roken met de elektrische sigaret. Deel ze daarom hier. U helpt andere mensen om wellicht ook succesvol te stoppen met roken. Een voorbeeld ziet u ook onder de link: roken verslaan met de e-sigaret
Dit zijn de verhalen die we bedoelen, en waarmee we u en anderen hopelijk kunnen overtuigen om de sigaret te verruilen voor de e-sigaret.

Reviews of beoordelingen

Zoals iedereen zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, en natuurlijk zijn we erg benieuwd wat u van alle informatie vond. Heeft u kunnen vinden wat u zocht? Laat dan een review achter zodat andere mensen weten dat ook zij kunnen vinden wat ze zoeken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 votes, average: 4,55 out of 5)
Loading...

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 77.162.105.186
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
45 berichten.
Emy Jer uit Zaanstreek schreef op 8 februari 2019:
Nou, wat een fantastische uitvinding, ik kreeg het al eerder aangeraden, en ben nu maar begonnen met het "dampen/vapen" Ik gebruik zelf een zensations met schroefvullingen die je er indraait, laad hem op met de usb, en doe dit nu bijna zestig uur! De eerste 2 dagen waren even mijzelf aanleren dat het proces van s'ochtends een pakje kopen, en het nachecken van de aansteker, etc etc, het cirkeltjes blazen ( wat ik ontzettend tijdsverdrijvend leuk ben gaan vinden ) , een beetje moeizaam is gaan wezen tot de 3e dag, waarna ik nu ik dit typ blij ben dat ik niet stiekem toch een pakje ben gaan halen, ik rookte zelf bijna 15 jaar, ben nu bijna 30, en merk direct het verschil, het halen van een pakje heb ik nu vervangen met het halen van een ijs cappuchino, en het cirkeltjes blazen kan ik nu nog steeds, hihi! Ik zat altijd even tegen de verwarming aan met mijn ijs koffie en die oude gewoonte, dat doe ik nu ook gewoon maar met mijn e-smoker. Werkt voor mij en zo te leren voor anderen WONDEREN. Fijn dat het zo aan is gaan slaan. Het rookvrije leven trekt mij niet meer. Tot ziens!
Silke uit Houthalen schreef op 13 januari 2019:
Ik ben nu 6 dagen gestopt met roken dankzij de elektronische sigaret. Ik denk eerlijk gezegd dat het zonder niet zou lukken. Ik gebruik het niet de hele dag door enkel wanneer ik merk dat ik echt naar een sigaret verlanf of in een stressvol moment zit. Mijn vriend en zijn ouders roken, dus krijg je de gewoonte mee te gaan roken als een van hyn een sigaretn ging roken. Als ik nu zie dat er iemand naar buiten gaat komt die drang wel een beetje terug maar dan grijp ik snel even naar mijn e-sigaret en ben ik weer van de drang af! Mijn mama is 5 maanden geleden gestorven aan kanker ( ze rookte niet, zou overmorgen nog maar 49 worden).. ik heb haar zo zien afzien, waarom zou ik dot mezelf willen aandoen..
EnormeOen schreef op 5 december 2018:
Sinds 6 weken een JustFog Q16 gekocht en geen sigaret meer aangeraakt. Ik ben wel bang dat ik de ene verslaving met de andere heb vervangen. Heb 12 mg afgebouwd na vier weken naar 9 mg, maar blijf enorm behoefte hebben om de e-sig te gebruiken de hele dag. Ik wil afbouwen van 9 naar 6 naar 3 naar 0 mg, maar gaat dat ooit lukken? Ik maak me best zorgen, ook een e-sigaret is natuurlijk niet gezond.
Hans uit Den Haag schreef op 18 november 2018:
50 jaar stevig gerookt en diverse pogingen gedaan om te stoppen, het langst heb ik het 10 maanden volgehouden na een hartinfarct. Van alles gerookt, zware shag, half zware shag, normale filtersigaretten, menthol filtersigaretten. Een vriend van mij dampte al een tijdje en probeerde mij steeds over te halen en ik vergeleek het altijd met alcoholvrij bier, voor mij dus niet. Tot op een dag deze vriend mij een JUSTFOG Q16 cadeau gaf. Na een dagje wennen ben ik dus helemaal overstag. Totaal geen behoefte meer aan een sjekkie of gewone sigaretten en nu 2 maanden tabaks vrij. Ik heb inmiddels mijn smaakjes gevonden, tabak met een beetje menthol en cappuccino, helemaal top. Heb er een mod box bij gekocht en heb geรซxperimenteerd met verschillende coils, heb hier ook een voor mij ideale coil/head gevonden. Ik prefereer MTL dampen, ik zal nooit een DL damper worden en die enorme rookwolken hoeft voor mij dus niet. Ik ervaar alleen maar voordelen, mijn huis blijft schoon en stinkt niet meer, ik heb meer lucht en piep en reutel niet meer, mijn neus is schoon. Al met al voor mij geen tabak meer, wat een uitkomst.
Bertie uit Oudenbosch schreef op 17 augustus 2018:
Sinds 9 weken ben ik aan het dampen..........wat een uitvinding!! Hier had ik veel eerder mee moeten beginnen. Na 45 jaar een flinke kettingrookster geweest te zijn ben ik nu los van de sigaret.Ik zit nu op 12 mg na 9 weken en wil het wat afbouwen betreft Rusti aan doen, ga het zeker niet forceren. De behoefte naar een echte sigaret is er totaal niet meer. Wat gezondheid betreft ben ik er echt veel op vooruit gegaan, niet meer hoesten niet meer piepen en niet meer kortademig bij het trappen lopen. Ben er heel blij mee en ook wel trots op mezelf.
steph schreef op 12 augustus 2018:
Hoi sinds 2 dagen overgestapt op dampen. merk dat het wennen is, eerste dag nog een sigaret gerookt die me al totaal niet meer smaakte! Nu nog met nicotine, maar wil dit gaan afbouwen tot 0mg. hebben andere hier nog tips in voor mij?
Marco uit Apeldoorn schreef op 19 april 2018:
Hoi Vind het echt een aanrader. Samen met mijn vader van 82 ben ik overgestapt op het dampen. Mijn vader die bijna 70jaar heeft gerookt rookt nu al zo 3 maanden niet meer. Zijn gezondheid is 100% verbeterd. Voelt zich stukken beter. En geeft nu zelfs aan het jammer te vinden dit niet eerder te zijn gaan doen. Van 4 pakjes zware shag (vader) en 2 pakjes (ik zelf) in de week. Nu helemaal niets meer zitten nu op 3mg nicotine en gaan nu over naar de 0mg. Mijn vader en ik roken menthol en doen het nu meer voor de gezelligheid dan dat we het voor de verslaving doen. Volgens ons is het een dikke aanrader die we iedereen aanbevelen.
Henk uit Geleen schreef op 23 maart 2018:
Hoi ik wil ff kwijt dat de e-sig een absoluut succes voor mij is geworden Ik damp nu sinds 5 jaar van de starters sig naar nu een mod met 510 aansluiting is echt super.. inmiddels van 18 mg nicotine nu 6 mg..toekomst wil ik naar 3 mg.. Sinds stoppen met echte tabak geen hoesten meer.. fitter gevoel geen echte nicotinedrang meer.. en ik damp ongeveer 2 10 ml flasjes per week.. das [ongeveer 7 euro) wat anders dan 3 pakjes shag met vloei van p/m 22 euro per week.. .. dus ik zeg lang leve de E-smoke methode
Gerri uit Heijen schreef op 14 maart 2018:
Hier was ik weer! En ja hoor, ik heb sinds 17 januari 2018 geen peuk meer aangeraakt, noch gerookt! Het is me nog nooit zo gemakkelijk af gegaan om te stoppen met roken. Ik heb nu 3 Justfog Q16's omdat deze een relatief klein batterijvermogen hebben. Het wisselen gaat uitstekend en ik damp niet eens voortdurend. Eigenlijk matig; elke twee uren een paar hijsen. Ik ben vanaf het begin op 6 mg/ml nicotine gaan zitten en heb daar absoluut geen problemen mee gehad. Ik hoest niet meer, mijn huid is verbeterd, mijn INR bloedwaarde is verbeterd, ik ben veel goedkoper uit... Wat wil ik nu nog meer? Volgende week bij een controle ga ik mijn huisarts hiermee confronteren. ?
VapeLimbo uit Maastricht schreef op 25 februari 2018:
Mooie en goede informatieve site over dampen. Zowat alle onderwerpen komen aan bod. Hier zullen veel mensen iets aan hebben. Zowel de beginnende damper als de gevorderde. Ga zo door!
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Whatsapp
Whatsapp
Translate ยป

Welkom bij E-sigaret Dampen.nl

De inhoud en artikelen op deze website zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Verifieer daarom uw leeftijf om verder te gaan.