E-smokers

E-smokers, overal te koop en in zoveel soorten dat je er als niet-damper gek van wordt. Eindelijk heb je als roker het besluit genomen om over te stappen naar een e-smoker en wordt je geconfronteerd met talloze merken, soorten en varianten dat je er horendol van bent geworden.

Toen u nog rookte was het makkelijk. Elke tabakswinkel verkocht uw merk. Aanstekers waren ook geen probleem, zolang er maar vuur af kwam. Geen zorgen over gebruik, wattages, voltages en coils..

En nu wilt u een e-smoker kopen om iets goeds voor uzelf te doen, krijg je dit..
Geen zorgen, lees verder zodat u vol vertrouwen aan de aankoop van uw e-smoker beginnen kunt.

MTL e-smokers

Vrijwel elke roker zoekt een vergelijkbare e-sigaret of e-smoker die dat doet wat u gewend bent. U wilt rook inhaleren via uw mond en daarna uitblazen. Toch? Dit heet in de dampwereld MTL. Van mond naar long. Zo. Stap 1 is bekend. U moet dus een e-smoker in de MTL categorie zoeken. EA-Sigaret heeft bijvoorbeeld erg goede MTL startersets in het assortiment, maar ook elders vindt u wel een geschikt model. Alleen legt EA-Sigaret in haar shop meer de nadruk op dit soort e-smokers.

E-smokers voor elk type roker

Dan zijn er 3 soorten rokers die een e-smoker kopen willen. De zware rokers, de niet-zware rokers (maar wel verslaafd) en de gelegenheidsrokers. Met de laatste groep bedoelen we hen, die wel roken als anderen roken, en op feestjes wel eens een sigaretje aansteken maar die niet in paniek raken als de laatste sigaret aangebroken is.

Al deze groepen moeten niet dezelfde e-smoker kopen. Immers moeten groep 1 en 2 echt een goede e-smoker hebben om te kunnen stoppen met roken, terwijl groep 3 een relatief klein modelletje kan gebruiken en als er een beetje damp afkomt is dat mooi meegenomen. Daarbij moeten de zware rokers rekening houden met een batterij van hun e-smoker die zeker een dag meekan.

Met elektrisch roken is dat allemaal geen probleem. Voor elke doelgroep is er wel een e-smoker te koop. En voor elke doelgroep is er ook wel een bijpassende nicotinesterkte. Zelfs een smaakje voor iedereen om het feest compleet te maken.

Nawoord

Wilt u meer weten over uw aankoop van een goede e-smoker? Leest u dan even verder bij EA-Sigaret. Zij helpen u graag verder.

Bedankt voor uw aandacht en heel veel succes bij uw poging om te stoppen met roken. DIt gaat zeker lukken. Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden, op deze pagina en de eerder genoemde webshop van EA-Sigaret vindt u alles wat u zou moeten weten over elektrisch roken.

Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter