E-sigaret kopen, maar welke?

Welke e-sigaret kan ik kopen?

Welkom op E-sigaret dampen. Zoals velen bent u waarschijnlijk ook op zoek om voor u de juiste E-sigaret te vinden op het internet. We gaan u helpen. Hoe? Door in elk geval de verschillende modellen te rubriceren. Als u eenmaal weet uit welke rubriek u kiezen kunt is het opeens allemaal in elk geval een stukje duidelijker, hopen we. Dit staat ook kort omschreven op EA-sigaret , maar toch voor wat meer voorwerk om u te helpen uw juiste e-sigaret te kopen doen we het ook hier. Daar gaan we.

E-sigaretten die mouth to lung worden gebruikt.  Bent u een beginnende damper? (hier hoort u ook bij ook al heeft u meer dan 20 jaar gerookt, maar nog niet eerder elektrisch gerookt) Dan zoekt u meestal een elektrische sigaret die het roken evenaart. Want u wilt immers dezelfde handelingen verrichten als bij het roken. Hierbij is een vergelijkbare handeling makkelijker te overzien. Bij de MTL e-sigaret modellen kunt u net als bij een gewone sigaret de rook in uw mond ademen. Deze categorie is aan te raden voor mensen die willen stoppen met roken en beginnen met elektrisch dampen. Ook de POD modellen horen bij de MTL afdeling thuis en zijn ook geschikt voor beginners.

Subohm elektrische sigaret modellen. Vaak gekocht om veel damp te krijgen, en vaak door beginnende dampers als te heftig ervaren. Daardoor wordt deze categorie vaker aangeschaft door meer ervaren dampers of echt zware rokers. Hoort u hier niet bij? Sla dan deze categorie over.

Mod of Boxmod’s. De e-sigaret heeft veel aanpassingen achter de rug, en we zijn er nog steeds niet. De Mods zijn instelbare elektronische sigaretten. Hierbij moet u denken aan wattage of voltage standen die apart kunnen worden ingesteld. Dit wordt vaak gedaan om meer of minder damp te verkrijgen. Veel van deze mods zijn echte subohmers, en daardoor niet echt geschikt voor beginners, maar er zijn wel uitzonderingen. Kijk daarvoor op de pagina eenvoudige boxmod’s.

Alles in één modellen. Meestal pen modellen, waarbij clearomizer en batterij één geheel vormen. Geschikt voor elk soor damper maar de meeste AIO modellen vallen wel onder de subohm categorie. Voordeel is wel dat u vaak geen instelmogelijkheden heeft waardoor u niets verkeerd kunt doen. Dit type E-sigaret wordt vaak als opstap gekocht naar de subohm modellen.

We denken dat u hiermee in ieder geval een heel eind op weg bent om tot een juiste beslissing te kunnen komen over welk model e-sigaret u nu het beste kopen kunt. Wilt u toch nog iets meer weten? Of bent u benieuwd wat nou de beste modellen zijn van de afgelopen jaren? Ga dan naar beste-keus-top-5-overzicht

 

Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter