E-Liquid Producenten

Deze pagina bevat links naar E-Liquid producenten of merken. De grote bekende wereldwijde spelers met massa producties, maar ook de kleinere ondernemingen vind je hier terug. Er is een grote verscheidenheid aan E-Liquids op de markt. Verschillend in smaak, maar ook verschillend in samenstelling. Denk hierbij aan de verschillende verhoudingen PG/VG en het eventuele nicotinegehalte.

Er zijn nog veel meer E-Liquid producenten of merken dan in deze lijst opgenomen. Mis je een producent of merk in deze lijst? Neem dan even contact op via het contactformulier.

Informatie binnen handbereik

Deze lijst met links naar de verschillende E-Liquid producenten is bedoeld om je de gelegenheid te geven vanuit één pagina verschillende websites te kunnen bezoeken. Voor als je een indruk wilt opdoen van een aantal verschillende goede E-Liquids. Of als je informatie zoekt uit eerste hand.

Vrijwel alle van de hieronder genoemde E-Liquid producenten en/of merken zijn in Nederland vertegenwoordigd. De verschillende online- en offline stores, uw Nederlandse webshops en winkels, kan je uiteraard op deze website vinden.

Laat u niet afschrikken door de soms hoge prijzen voor de premium E-Liquids. De meesten zijn het geld dik waard. Heerlijke, uitzonderlijke smaken voor het hoogste dampgenot. Gezien de prijs misschien alleen voor in het weekend, maar een goede premium E-Liquid mag eigenlijk niet ontbreken.

E-Liquid producenten

Deze lijst met E-Liquid producenten is gesorteerd op alfabetische volgorde. Klik op de naam van de E-Liquid producenten om de websites te bezoeken.

Eén reactie

  1. Ik rookte zo’n 50 sigaretten per dag. Iets meer dan 3 maand geleden ben ik overgeschakeld op de e sigaret (2 x justfog). En gebruik vullingen van het merk Crown, smaak Tabac met 6% nicotine, die ik koop in een Vapor shop (Be) prijs 4.95 € voor 10 ml. Ik neem soms een trekje van de sigaret van mijn echtgenote maar dit smaakt me echt niet meer! Ik heb echter 1 probleem ik vind mijn liquid nog ietsje te zoet! Nu wil ik op zoek naar een alternatief maar kan door de bomen het bos niet zien! Iemand een tip ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *