Gastenboek: berichten van (startende) dampers

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op: 54.162.123.74
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
39 berichten.
Marco uit Apeldoorn schreef op 19 april 2018:
Hoi Vind het echt een aanrader. Samen met mijn vader van 82 ben ik overgestapt op het dampen. Mijn vader die bijna 70jaar heeft gerookt rookt nu al zo 3 maanden niet meer. Zijn gezondheid is 100% verbeterd. Voelt zich stukken beter. En geeft nu zelfs aan het jammer te vinden dit niet eerder te zijn gaan doen. Van 4 pakjes zware shag (vader) en 2 pakjes (ik zelf) in de week. Nu helemaal niets meer zitten nu op 3mg nicotine en gaan nu over naar de 0mg. Mijn vader en ik roken menthol en doen het nu meer voor de gezelligheid dan dat we het voor de verslaving doen. Volgens ons is het een dikke aanrader die we iedereen aanbevelen.
Henk uit Geleen schreef op 23 maart 2018:
Hoi ik wil ff kwijt dat de e-sig een absoluut succes voor mij is geworden Ik damp nu sinds 5 jaar van de starters sig naar nu een mod met 510 aansluiting is echt super.. inmiddels van 18 mg nicotine nu 6 mg..toekomst wil ik naar 3 mg.. Sinds stoppen met echte tabak geen hoesten meer.. fitter gevoel geen echte nicotinedrang meer.. en ik damp ongeveer 2 10 ml flasjes per week.. das [ongeveer 7 euro) wat anders dan 3 pakjes shag met vloei van p/m 22 euro per week.. .. dus ik zeg lang leve de E-smoke methode
Gerri uit Heijen schreef op 14 maart 2018:
Hier was ik weer! En ja hoor, ik heb sinds 17 januari 2018 geen peuk meer aangeraakt, noch gerookt! Het is me nog nooit zo gemakkelijk af gegaan om te stoppen met roken. Ik heb nu 3 Justfog Q16's omdat deze een relatief klein batterijvermogen hebben. Het wisselen gaat uitstekend en ik damp niet eens voortdurend. Eigenlijk matig; elke twee uren een paar hijsen. Ik ben vanaf het begin op 6 mg/ml nicotine gaan zitten en heb daar absoluut geen problemen mee gehad. Ik hoest niet meer, mijn huid is verbeterd, mijn INR bloedwaarde is verbeterd, ik ben veel goedkoper uit... Wat wil ik nu nog meer? Volgende week bij een controle ga ik mijn huisarts hiermee confronteren. ๐Ÿ˜Š
VapeLimbo uit Maastricht schreef op 25 februari 2018:
Mooie en goede informatieve site over dampen. Zowat alle onderwerpen komen aan bod. Hier zullen veel mensen iets aan hebben. Zowel de beginnende damper als de gevorderde. Ga zo door!
Johny uit Hulst schreef op 25 februari 2018:
Afgelopen vrijdag heb ik een E-sigaret gekocht. Dat bevalt me goed. En het is nog veel goedkoper ook dan 120 euro per maand aan tabak uitgeven. Je hebt maar eenmalige kosten voor een complete set (39 euro) en de flesjes vloeistof gaat lang mee. Vaarwel tabak!
Brigitte schreef op 24 februari 2018:
Hallo allemaal, Hier weer eens een berichtje van mij. Yes, ik ben nu 6 weken rookvrij! Nu begin ik trots op mijn eigen te worden๐Ÿ˜‰! Om geen paniek meer te ervaren, heb ik een 2e justfog G14 erbij gekocht. Ik behoef geen mod box, want ik was geen zware roker maar een kettingroker. Mijn favo smaakjes blijven de cookies, koffie en caramel met in toekomst vanille. Dit komt het meest in de buurt met nog enigszins tabak smaak. En ze bevallen goed! Enige wat ik echt mis en toch nog hoop te vinden, is een marlboro like liquid...en ik vrees dat dit nooit zal gebeuren, want er is geen verbranding meer (gelukkig) en geen schadelijke toevoegingen (gelukkig). Als iemand tips heeft, laat me weten. Afkickverschijnselen zijn zo goed als achter de rug. Tevens kan ik hoop ander leuks doen met hetgeen dat ik in as deed verroken! Ik zet door๐Ÿ˜Š! Succes iedereen! Groet Brigitte.
Gerri uit Heijen schreef op 17 februari 2018:
60 jaar, waarvan 48 jaren gerookt. Alles geprobeerd om te stoppen met roken; Zyban, Nortrilen, pleisters, noem maar op. Sinds een maand aan het dampen gegaan. Zit op 6 mg en vanaf eerste inhalatie geen enkele trek meer in een sigaret. En zoveel schoner voor je omgeving en schoner voor je lijf. Top!
Lus schreef op 6 februari 2018:
Ik ben reeds 18 maanden gestopt met roken door te dampen. Momenteel 3 mg nicotine om vervolgens nog af te bouwen. Ik voel me stukken beter dan met een gewone sigaret, geen stank meer in huis of kleren.
Brigitte schreef op 4 februari 2018:
Beste allemaal, Ik ben dikke 3 weken rook-vrij dankzij de e-sigaret, of beter gezegd "mijn dampertje"!๐Ÿ˜‹. Momenteel slaap ik ook weer beter, geen slapeloosheid meer, geen zweten en hoofdpijn meer, en komt de stoelgang eigenlijk ook weer beter op gang. Wel nog last van vermoeidheid. De vlagen die me willen bewegen een echte sigaret te roken, worden ook minder. Ik ben trots op mijn eigen, echt waar! Ik heb een rustgevend gevoel over me heen, geen drukte meer en ook niet meer die duwende waas over mijn longen. Als ik 3 maanden bereikt heb, ga ik me een box-mod erbij kopen. Daar komt pas damp uit! Dat is dan ook weer meer voor de gevorderden. Ik wissel nu met mijn J.... G14 tussen 4 smaakjes (caramels en mints) en daar doe ik het goed op. Als ik mijn dampertje niet had, was ik zover niet gekomen. Ik voel me steeds aan de betere kant zeg maar. Stoppen of minderen in nicotine, wil ik niet, ik blijf toch nog een genieter, maar dan wel eentje van deze tijd. Ik zit op 12 mg zoals ook toen ik nog rookte en daar voel ik me fijn bij. Ik moet toch nog een hijs door mijn keel voelen gaan, zonder druk op de borst nu dan๐Ÿ˜‰. Fijn dat ik antwoord krijg op vragen en super dat deze site er is. Nederland heeft nog heel wat te behalen vergeleken met Groot Brittaniรซ. Ik hoop dat ze het in onze politiek ook echt gaan oppakken en niet (alleen maar) gaan discussiรซren over de aangiften tegen de tabaksindustrie. Je moet omdenken en ook ernaar handelen en de politiek gaat hopelijk stimuleren (ik verheug me al op de eerste hippe reclames) en weg met die doodskopjes ja, die op de liquids staan. Gek dat ik die nog nooit op een pakje sigaretten heb zien staan?!? Ik ben in ieder geval blij en goed op weg en diverse collega's bij mij ook. Het steekt aan! Iedereen blijf volhouden en laten we er allemaal komen๐Ÿ˜š! Een genietende vapster!
willy uit nieuwendijk nbr schreef op 2 februari 2018:
Hallo allemaal, ik ben vorig jaar gestopt met roken na 35 jaar stevig gerookt te hebben...4 builen shag in de week.... ben 17 maart 2017 gestopt en over gegaan op een e-sigaret..... na 3 maanden was ik nicotine vrij... en ik damp nu gewoon omdat ik het lekker vind maar niet meer omdat het moet van mn lichaam... ben trots
Wat anderen zeggen:
Datum:
Review:
Hoi Vind het echt een aanrader. Samen met mijn vader van 82 ben ik overgestapt op het dampen. Mijn vader die bijna 70jaar heeft gerookt rookt nu al zo 3 maanden niet meer. Zijn gezondheid is 100% verbeterd.
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vanwege de wetgeving heeft deze pagina geen eigen facebook. Maar wellicht uzelf wel en wilt u dit delen? Dat kan.
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter